CVO Merchtem - Ternat
Tijd voor talent
Deze cursussen starten binnenkort

Zelf Ovenpizza maken - Workshop van 1 sessie


PROGRAMMA:

Zout, water, gist en bloem.
Vier ingrediënten voor het maken van één van ‘s werelds bekendste bereidingen: de pizza.

Maar dit deeg biedt ook andere mogelijkheden: Napolitaanse pizza, focaccia Pugliese, calzone ...

Allemaal eigenhandig gemaakt, én geproefd!

Cursisten leren niet enkel recepten, maar ook de onmisbare pizza-basiskennis. Ook kneedtechnieken, baktechnieken ... komen aan bod.
Waarom is een pizzabodem dik of dun? Vrolijk krokant of keihard? Hoe lang moet pizzadeeg rijzen? Hoe moet je een pizza beleggen?

Na de pizzacursus kunnen de deelnemers ook zelf recepten ’ontwerpen’.

PRAKTISCH:

  • Klik rechts je lesdag aan voor de praktische info en de kostprijs van deze cursus.
  • Klik hier voor meer info over de lesplaats.
  • Wil je meer info in detail, kom dan zeker naar onze OPENDEURDAG op
    zaterdag 26 augustus 2017 van 10.00 u. tot 13.00 u. in MERCHTEM en van 13.30 u. tot 16.30 u. in TERNAT.  

Inschrijven

KLIK op DAG of PERIODE

 
: Reeds gestart
 
: Start binnenkort