CVO Merchtem - Ternat
Tijd voor talent
Deze cursussen starten binnenkort

Lekker voor Elke Dag Vlees & Vis - Jaarcursus van 34 weken

Deze cursus is geschikt voor de amateurkok maar is ook een onderdeel van de beroepsopleiding Hulpkok (module ’Dagschotels met Vlees & Gevogelte’ en ’Dagschotels met Vis’).

Meer info over de beroepsopleiding Hulpkok vind je hier.


Lekker voor elke dag ... maar toch iets anders!

Wat eten we vandaag? Is dit een vraag die je tot vervelens toe te horen krijgt?

Ontdek hier gerechten die je elke dag kan klaarmaken, van klassiekers tot creatieve recepten die variatie en kleur brengen in je dagelijkse keuken. 

We geven er nog een extra toets bij die je ’dagelijkse kost’ naar een hoger niveau brengt.

Aan de slag!

PROGRAMMA:

Deze module is een vervolg op de modules ’Basiskoken Herfst/Winter’ (Initiatie Warme Keuken) en ’Basiskoken Lente/Zomer’ (Koude keuken).

We verfijnen onze technieken, breiden onze kookkennis uit en leren deze toepassen in onze dagelijkse keuken.

Enkele voorbeeldjes:

  • Preisoep met hervekaas
  • Linguini met zeevruchten
  • Gemengde fruitsalade met aardbei-munt sorbet

  • Loempia met kip en garnaal
  • Steak Stroganoff met aardappelnootjes
  • Weense flensjes

VOORKENNIS:

  • Geslaagd zijn voor ’Basiskoken Herfst/Winter’ (Initiatie Warme Keuken) en ’Basiskoken Lente/Zomer’ (Koude Keuken) of al verworven basiskennis van technieken, bereidingen en keukenterminologie kunnen bewijzen.

PRAKTISCH:

  • Klik rechts je lesdag aan voor de praktische info en de kostprijs van deze cursus.
  • Ingrediënten: € 10 per les (te betalen voor de start van de module)
  • Klik hier voor meer info over de lesplaats.
  • Wil je meer info in detail, kom dan zeker naar onze OPENDEURDAG op
    zaterdag 26 augustus 2017 van 10.00 u. tot 13.00 u. in MERCHTEM en van 13.30 u. tot 16.30 u. in TERNAT.  

Inschrijven

KLIK op DAG of PERIODE

 
: Reeds gestart
 
: Start binnenkort