CVO Merchtem - Ternat
Tijd voor talent
Deze cursussen starten binnenkort

Gastvrij Feestelijk Koken Herfst/Winter - Module van 17 weken

Vrienden of familie op bezoek!

Geniet je ervan, of brengt het veel stress mee?

Leer fijne gerechten op tafel toveren, met aandacht voor planning en presentatie.

Verras je bezoek met je kookkunsten, je gastronomische kennis met aangepaste wijnen

en dan ... tijd voor gezelligheid!

PROGRAMMA:

Verras je gasten bij elke gelegenheid met heerlijke gerechten en geniet zelf ook mee!
Deze module bevat tal van tips om met gewone producten een bijzondere maaltijd te bereiden.
De presentatie van de gerechten onder het motto ’het oog wil ook wat’ komt zeker aan bod.

En we leren hier ook meer over welke wijnen bij onze gerechten passen.

Volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Complexere opbouw van de gerechten toepassen.
  • Veel aandacht voor een kleurrijke bordschikking.
  • Nieuwe kooktechnieken met fijne en verse producten.
  • Iedere les wordt er een volledige maaltijd bereid bestaande uit een voorgerecht en/of soep, hoofdgerecht, dessert en/of gebak, rekening houdend met de seizoenen 
  • En we besteden ook aandacht aan het aperitief met bijhorende hapjes.

VOORKENNIS:

  • Geslaagd zijn voor Basiskoken Herfst/Winter (Initiatie Warme Keuken), Basiskoken Lente/Zomer (Koude Keuken) en Lekker voor elke dag (Dagschotels Vlees en Vis) of al verworven basiskennis van technieken, bereidingen en keukenterminologie kunnen bewijzen.

PRAKTISCH:

  • Klik rechts je lesdag aan voor de praktische info en de kostprijs van deze cursus.
  • Ingrediënten & Wijnen: € 14,5 per les (te betalen voor de start van de module)
  • Klik hier voor meer info over de lesplaats.
  • Wil je meer info in detail, kom dan zeker naar onze OPENDEURDAG op
    zaterdag 26 augustus 2017 van 10.00 u. tot 13.00 u. in MERCHTEM en van 13.30 u. tot 16.30 u. in TERNAT.  

Inschrijven

KLIK op DAG of PERIODE

 
: Reeds gestart
 
: Start binnenkort