CVO Merchtem - Ternat
Tijd voor talent
Deze cursussen starten binnenkort

ICT & Administratie - Word

Met MS-Word kan je meer dan teksten typen en opmaak toevoegen. Wij bieden deze cursus aan op verschillende niveaus.

In de cursus ’Creatief met Word & internet’ leggen we de nadruk op de creatieve toepassingen. Geen saaie teksten, maar uitnodigingen, logo’s, menu- en wenskaarten, briefpapier, prijslijsten, etiketten, ... Internet is daarbij een handig hulpmiddel.

In de cursus ’Word 1’ leer je de professionele toepassingen van dit programma. Naast de basisvaardigheden ligt de nadruk eveneens op de grafische mogelijkheden van de tekstverwerker.
Een basiscursus met veel praktijkoefeningen, individuele begeleiding en talrijke tips.

Verras iedereen met je creatieve en professionele resultaten.

In de module ’Word 2’ leer je, naast de basisvaardigheden, ook de gevorderde en professionele mogelijkheden van Word vlot toepassen. De vele praktijkoefeningen, de individuele begeleiding, de talrijke tips en het gerichte advies zijn de sterke punten van deze cursus.

En we bieden ook een aantal specifieke Word-cursussen aan:

  • Papers & Eindwerken Lay-outen: een praktijkgerichte cursus voor studenten gericht op het maken van projecten, groepswerken, eindwerken, papers en thesissen.
  • Cursusmateriaal Lay-outen & Integreren: een praktijkgerichte cursus voor iedereen uit het onderwijsveld gericht op het samenstellen van lesmateriaal.

Maak aan de rechterkant je keuze.