CVO Merchtem - Ternat
Tijd voor talent
Deze cursussen starten binnenkort

Start to ICT - PC-cursussen - ook voor senioren

Wij bieden verschillende cursussen aan voor de beginnende PC-gebruiker, en de PC-gebruiker met al wat ervaring!

De cursus ’Start met PC’ is dé cursus voor beginners. Stap voor stap leer je de mogelijkheden van je PC kennen. Van basisbegrippen over je PC en Windows naar Word tot internet en e-Mail. Nadien kan je deze basistechnieken uitbreiden in ’Start met Internet’.

Heb je reeds wat PC-kennis, maar gaat het nog niet zo vlot of wil je de nieuwigheden ontdekken van de recentste versies van Windows en Office. Kies dan voor ’ICT-Boost: Windows & Internet’ of ’ICT-Boost: Praktisch Office-gebruik’ Zo ben je weer helemaal mee op ICT-gebied.

Loop je soms ook verloren op je PC? Kan je documenten en foto’s niet meer terugvinden. Leer dan orde brengen in de chaos op je computer in de korte cursus ’Breng orde op je PC online en offline’.

Ben je geïnteresseerd in het praktisch onderhoud van je PC? Basisinstellingen Windows, software en hardware installeren, backups maken, virusscanner installeren en andere mogelijkheden om je computer te beschermen komen aan bod in de cursus ’EHBO PC Basis’ en ’EHBO PC Vervolg’.

Maak aan de rechterkant je keuze