CVO Merchtem - Ternat
Tijd voor talent
Deze cursussen starten binnenkort

Start to ICT - cursussen op PC - ook voor senioren


Wij bieden verschillende cursussen aan voor de beginnende PC-gebruiker, en de PC-gebruiker met al wat ervaring!

De cursus ’Start met PC 1’ is dé cursus voor beginners. Stap voor stap leer je de mogelijkheden van je pc kennen. Van basisbegrippen over je pc en Windows naar Word en Excel tot internet en e-Mail. Nadien kan je deze basistechnieken inoefenen en uitbreiden in ’Start met PC 2’.

Heb je reeds wat pc-kennis, maar gaat het nog niet zo vlot of wil je de nieuwigheden ontdekken van de recentste versies van Windows en Office. Kies dan voor ’Update je PC-kennis’. Zo ben je weer helemaal mee op ICT-gebied.

Loop je soms ook verloren op je pc? Kan je documenten en foto’s niet meer terugvinden. Leer dan orde brengen in de chaos op je computer in de korte cursus ’Breng orde op je PC’.

Ben je geïnteresseerd in het praktisch onderhoud van je pc? Basisinstellingen Windows, software en hardware installeren, backups maken, virusscanner installeren en andere mogelijkheden om je computer te beschermen komen aan bod in de cursus ’EHBO PC 1’ en ’EHBO PC2’.

Nieuw zijn onze ’ICT-workshops voor Online Toepassingen’. Om de 3 weken gaan we in op actuele online onderwerpen zoals elektronische identiteitskaart, kopen en verkopen op het net, zelf een eenvoudige website maken, sociale media. Hiermee ga je verder thuis aan de slag.

Maak aan de rechterkant je keuze