CVO Merchtem - Ternat
Tijd voor talent
Deze cursussen starten binnenkort

Webdesign

Je eigen website is je visitekaartje op het Internet, en daar maak je best iets moois van. Dat kun je zelf, én je hoeft er geen specialist voor te zijn.

Wij bieden een cursus Webdesign aan op 2 niveaus.

Maak aan de rechterkant je keuze.

Moderne websites maken gebruik van HTML5 voor de opbouw van de webpagina’s en CSS3 voor de opmaak. Je maakt uitgebreid kennis met die ’webtalen’ aan de hand van programma’s die vrij beschikbaar zijn.

Tijdens de opleiding Webdesign 1 krijg je de basisfuncties aangeleerd via concrete voorbeelden en oefeningen. Daarnaast krijg je allerlei tips & tricks om zelf een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website te maken. Je leert ook hoe je die website eenvoudig kunt aanpassen en onderhouden.

In de module Webdesign 2, vanaf februari, gaan we een stapje verder. Je leert hoe je een website dynamisch en interactief maakt. Je leert de basisprincipes van de scripttalen Javascript en PHP in combinatie met een MySQL databank. Daarnaast leer je handig gebruik maken van bestaande scriptbibliotheken als jQuery en frameworks als Bootstrap. Zo kun je een uitgebreid webdesignproject tot een goed einde brengen.

Met 17 plus nog eens 17 sessies bouw je aan een stevige opleiding webdesign.